9+1 «προβλήματα» που αντιμετωπίζουν οι αγορομάνες!

0
846
  1. Πες αντίο στην ησυχία. Τα μικρά αγοράκια είναι ως επί το πλείστον φωνακλάδες. Φωνάζουν όταν μιλάνε, φωνάζουν όταν παίζουν, φωνάζουν όταν τραγουδάνε. Γενικώς φωνάζουν.
  2. Υπάρχουν παντού πεταμένα μικροσκοπικά αυτοκινητάκια. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιο δεν το πάρεις χαμπάρι, πες αντίο κόσμε!!! Στη καλύτερη, θα το πατήσεις και απλά θα πονέσεις….
  3. Όταν μάθουν να πηγαίνουν τουαλέτα, παρ΄ το απόφαση ότι ή θα πρέπει να είσαι με ένα σφουγγαρόπανο στο χέρι ή απλά η τουαλέτα σου θα έχει παντού κιτρινίλες και μια χαρακτηριστική μυρωδιά. Γιατί , ο «στόχος»  είναι δύσκολο να επιτευχθεί… (καταλαβαίνεις τι εννοώ!!!)
  4. Ξέχνα τα κοριτσίστικα όνειρα σου. Αν φαντασιωνόσουν την κόρη σου να φοράει το νυφικό σου, την πάτησες.
  5. Τα αγορίστικα ρούχα είναι βαρετά. Φόρμες, φόρμες και ξανά φόρμες. Άντε, όσο είναι αρκετά μικρά μπορείς να βγάλεις το άχτι σου και να τα ντύνεις με πουκάμισα, γιλέκα κλπ… όσο μεγαλώνουν όμως, αυτό θα αλλάξει!
  6. Κάποιες φορές απλά δεν ξέρεις πώς να τους συμπεριφερθείς… και τότε ο μπαμπάς παίρνει πάνω του την κατάσταση.
  7. Οι εξωσχολικές δραστηριότητες περιορίζονται σε μπάλα, ποδόσφαιρο,  καράτε, μπάλα και μπάλα!
  8. Όσο κι αν προσπαθείς να τους διδάξεις ότι η βία απαγορεύεται και δεν είναι η λύση, τόσο εκείνα θα έρχονται με ματωμένα πόδια, χέρια κτλ. στο σπίτι, μετά από μπουνιές που έπαιξαν με κάποιον φίλο τους!
  9. Όσο μεγαλώνουν, τόσο δεν θα θέλουν να κάνουν  μπάνιο. Το αποφεύγουν μέχρι να τα απειλήσεις ότι δεν θα ξαναπαίξουν playstation, αν δεν «ξεβρωμίσουν» επιτέλους!
  10. Τέλος, είσαι τόσο ερωτευμένη μαζί τους, που δεν θα τα άλλαζες με όλες τις κόρες του κόσμου! Γιατί τα αγόρια είναι τα πιο γλυκά, αγαπησιάρικα, τρυφερά πλάσματα που κρύβουν μέσα τους απέραντη ευαισθησία, και με ένα «μαμάκα» σε κάνουν να λιώνεις! Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο «πρόβλημα» μιας αγορομάνας!

howareyoumum