Δεκέμβριος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννήθηκαν αυτό το μήνα!

0
857

Ο πρώτος μήνας του χειμώνα, ο τελευταίος μήνας του χρόνου και ο πιο αγαπημένος μήνας μικρών και μεγάλων είναι αναμφισβήτητα, ο Δεκέμβριος. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, παντού υπάρχουν στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπιόνια και οι πρώτες νιφάδες χιονιού έχουν αρχίσει να πέφτουν στα ορεινά. Πήρε το όνομά του από το λατινικό decem δηλαδή δέκα, αφού ήταν ο δέκατος κατά σειρά μήνας στο Ρωμαϊκό ημερολόγιο.

Λέγεται ότι το Δεκέμβριο γεννιούνται τα λιγότερα παιδιά σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο μήνα του έτους. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί το μήνα Δεκέμβριο.

Είναι παιδιά πιστά, γενναιόδωρα και αποφασιστικά

Τους αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ, είναι ειλικρινείς και αρκετά αξιόπιστοι, ανυπόμονοι και δεν μπορεί κανείς να τους θέσει όρια. Είναι αρκετά πεισματάρηδες και δεν μπορεί κάποιος εύκολα να τους αλλάξει τη γνώμη. Είναι πολύ καλοί φίλοι και μπορούν όσοι είναι γύρω τους να τους εμπιστευτούν απόλυτα.

Το αγαπημένο του λουλούδι είναι το γαρύφαλλο

Δηλώνει την τάξη και την οργάνωση, την ισχυρή θέληση και την αποφασιστικότητα που έχουν τα παιδιά που γεννιούνται αυτό το μήνα. Συμβολίζει την αγάπη, τη γοητεία και τη γενναιότητα, τη φιλοδοξία και την προστατευτικότητα.

Ο πολύτιμος λίθος τους είναι το ρουμπίνι

Το χρώμα τους είναι το μαύρο

Το μαύρο χρώμα συμβολίζει τη δύναμη, τη πειθαρχεία, τον αυτοέλεγχο, την ανεξαρτησία, την ισχυρή θέληση. Είναι ακόμη το χρώμα που δηλώνει την συνέπεια, την αυστηρότητα, την επιτυχία, την εξουσία και τον πλούτο.

Είναι οργανωτικοί, προσγειωμένοι και συγκρατημένοι

Δεν αφήνουν τίποτα στη τύχη και σχεδιάζουν κάθε τους κίνηση με απόλυτη ακρίβεια. Είναι άνθρωποι που πατούν στη γη και δεν εθελοτυφλούν. Έχουν ισχυρή προσωπικότητα και θέληση, κάτι που τους κάνει να πετυχαίνουν τους στόχους που θέτουν. Είναι άτομα που ξέρουν να ελέγχουν τα συναισθήματά τους και αυτό τους βοηθά να διαχειρίζονται ευκολότερα τη στενοχώρια και τη θλίψη που νιώθουν κάποιες φορές.

Τους αρέσει να ταξιδεύουν και είναι αρκετά πρόθυμοι

Αγαπούν τα ταξίδια, θέλουν να γνωρίζουν καινούργια μέρη και λατρεύουν τα σπορ. Τους αρέσει να νιώθουν χρήσιμοι για τους άλλους, να φροντίζουν τους ανθρώπους που αγαπούν.

Είναι ταλαντούχα παιδιά και μπορούν να γίνουν επιστήμονες ή αθλητές

Συχνά τα παιδιά που γεννιούνται το μήνα Δεκέμβριο καταλαμβάνουν διευθυντικές θέσεις, έχουν τεχνολογικές δεξιότητες, έχουν επιχειρηματικό μυαλό και αρκετά καινοτόμες ιδέες. Στον τομέα τους είναι άριστοι επαγγελματίες και μερικά από τα πιθανά επαγγέλματα που μπορεί να ακολουθήσουν είναι η οδοντιατρική, η αρχιτεκτονική, η συγγραφή, η διδασκαλία,  η δημοσιογραφία, η μηχανική και οτιδήποτε αφορά την έρευνα και την επιστήμη. Διάσημοι που γεννήθηκαν αυτό το μήνα είναι ο Κέβιν Κόστνερ, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νίκολας Κέιτζ, η Κέιτ Μος, ο Ρίκι Μάρτιν, ο Ισαάκ Νεύτων, ο Γούντι Άλεν και ο Ουώλτ Ντίσνεϋ.

8 Είναι είτε Τοξότες, είτε Αιγόκεροι στο ζώδιο

Ως Τοξότες είναι αρκετά έξυπνα παιδιά και μαθαίνουν γρήγορα τα πάντα, κάνοντας έτσι τους γονείς τους υπερήφανους. Είναι ακόμα κοινωνικά παιδιά και ανοιχτά στους άλλους ανθρώπους, ενώ δεν βιάζονται να κάνουν νωρίς οικογένεια και δικά τους παιδιά. Ως Αιγόκεροι, από την άλλη, είναι πεισματάρηδες και θέλουν πάντα να γίνεται το δικό τους. Όταν μεγαλώσουν γίνονται αρκετά φιλόδοξα άτομα, με σταθερότητα και υπευθυνότητα απέναντι στις περιστάσεις. Η οργανωτικότητα και η συνέπεια είναι ακόμη κάποια από τα χαρακτηριστικά τους.

 

all for mama