Διακοσμήστε το δωμάτιο του παιδιού σας ανάλογα με το ζώδιο του

0
969

Έρχεται το μωρό σας! Αν ετοιμάζεται το παιδικό του δωμάτιο και αναρωτιέστε πώς να το διαμορφώσετε, τι θα του αρέσει, ποια χρώματα θα του κεντρίζουν τη φαντασία χωρίς να το ενοχλούν τότε πιθανώς το άρθρο που ακολουθεί θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα.

Κάθε ζώδιο σύμφωνα με την αστρολογία έχει συγκεκριμένα χρώματα τα οποία προτιμά και σίγουρα αισθάνεται καλύτερα σε δωμάτιο προσαρμοσμένο σε όσα του αρέσουν.
Βρείτε το ζώδιο λοιπόν και ονειρευτείτε το χωρίς περιορισμούς.

Παιδικά δωμάτια για αγορια και κορίτσια εδώ

Κριός
Οι Κριοί είναι μαχητές, τρομερά δυναμικοί, αγαπούν τις προκλήσεις, έχουν φλογερή προσωπικότητα και βρίσκονται διαρκώς σε μια πρόκληση.
Σαν ζώδιο συνδέονται με τη φωτιά και έτσι προτιμούν χρώματα συνδεδεμένα με αυτή όπως οι κόκκινες αποχρώσεις.
Αν θέλετε να προσθέσετε φυσικά υλικά τότε επιλέξτε τσιμέντο σε μια μικρή γλάστρα στο παράθυρο ή σε ένα ραφάκι και μικρά κακτάκια που αντικατοπτρίζουν απόλυτα τη δυναμική του ζωδίου.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι ζώδια που έχουν πάντοτε στόχους, αισθαντικοί, υπομονετικοί και αγαπούν την άνεση.
Το ιδανικό γι’ αυτούς δωμάτιο είναι ζεστό, με γήινα χρώματα, αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ.
Ασφαλή επιλογή χρώματος είναι τα παστέλ (μπλε, ροζ, πράσινο) και το λευκό.
Βάλτε ξύλινα έπιπλα και ενισχύστε τη γήινη αύρα.

Δίδυμος
Περίεργα για κάθε τι ζώδια, έξυπνα με διαρκή τάση αναζήτησης κάτι καινούργιου και εκκεντρικές ευχάριστες προσωπικότητες.
Ζώδιο του αέρα που του ταιριάζουν χρώματα όπως το μπλε, οι ρίγες, οι βούλες και οι ταπετσαρίες.
Βάλτε χρώμα και προσθέστε σε έναν τοίχο ταπετσαρία κρατώντας και τις δυο πλευρές του ζωδίου ευχαριστημένες.

Καρκίνος
Για την προσωπικότητα του ζωδίου του νερού μπορούμε να πούμε ότι είναι χαμένη στις διαθέσεις, τρυφερή, με κρυμμένη δύναμη και έντονα συναισθήματα.
Ιδανικά χρώματα του ζωδίου αποτελούν οι απαλές αποχρώσεις του γκρι, το κρεμ και το σπασμένο λευκό.
Ένα αποτέλεσμα πολυτελές θα βοηθήσει τους καρκίνους να αφεθούν στα συναισθήματα τους και να ενδυναμώνουν τη συναισθηματική τους δύναμη.

Λιοντάρι
Ζώδια περήφανα, εκδηλωτικά, με μεγάλη καρδιά, παθιασμένα, λάτρεις της περιπέτειας και του ρίσκου.
Η φωτιά χαρακτηρίζει το ζώδιο και έτσι τα χρώματα που του ταιριάζουν είναι το απαλό χρυσό, το κόκκινο, το πορτοκαλί και το απαλό κίτρινο.
Χρησιμοποιήστε τα και δημιουργήστε μια παλέτα ιδανική για το ζώδιο. Ένα έντονο, ζωηρό αποτέλεσμα θα ενθουσιάζει το παιδί σας κάθε μέρα.

liontari

Παρθένος
Οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου.
Το παιδί σας μάλλον θα είναι απαιτητικό, ευσυνείδητο, με έντονη κριτική σκέψη και τρομερά εύγλωττο.
Τα χρώματα που ταιριάζουν στο ειλικρινές αυτό ζώδιο είναι τα βασικά χρώματα όπως το μπλε, το πράσινοκαι το κίτρινο καθώς επίσης το λουλακί και το χρυσό του αγρού.
Αν δε τα συνδυάσετε με γεωμετρικά σχέδια τότε θα χτυπήσετε διάνα.

Ζυγός
Πρόκειται για τα ζώδια με την καλύτερη αισθητική και σίγουρα αν προετοιμάσετε το δωμάτιο τους με ιδιαίτερη έμφαση στο design θα το εκτιμήσουν.
Θέλουν αρμονικά χρώματα δεμένα με τα έπιπλα χωρίς υπερβολές αλλά καθόλου μα καθόλου βαρετά.
Ιδανικές επιλογές χρωμάτων είναι οι αποχρώσεις του μπλε, το κυανό, το μπλε μαρέν καθώς επίσης το χρώμα της ώχρας και φυσικά το λευκό.
Έχετε έναν λάτρη της διακόσμησης οπότε δώστε τον καλύτερο σας εαυτό.

Σκορπιός
Ένα ζώδιο με χαρακτηριστικά τη σχολαστικότητα, την μαγεία που εκπέμπει και ελαφρά μυστικοπαθές.
Επιλέξτε τα έντονο καφέ, κόκκινο, βουργουνδί και το μαρόν. Επίσης, όσο κι αν σας εκπλήσσει το μαύρο θα ενθουσίαζε ένα παιδί σκορπιό.
Επιλέξτε έξυπνα και δημιουργήστε ένα έντονο αποτέλεσμα.

Αιγόκερος

Ένα ζώδιο χαρούμενο με ροπή στον αθλητισμό, πάντοτε το επίκεντρο μιας παρέας, με αγάπη για τη φιλοσοφία.
Το μωβ, το βασιλικό μπλε και ένα απαλό πορτοκαλί μπορούν να δέσουν ιδανικά στο δωμάτιο του δίνοντας του την απαραίτητη ενέργεια για να δημιουργεί.

Τοξότης
Το βασιλικό μπλε, το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο και το μωβ είναι τα χρώματα που θα ταίριαζαν στον χαρούμενο, αθλητικό, λάτρη των ταξιδιών Τοξότη.
Από όλα σας προτείνουμε το μωβ καθώς ιντριγκάρει την περιέργεια του και την διακαή ανάγκη του να εξερευνεί την φύση.

Υδροχόος
Ο φέρων νερό τι χρώμα δωμάτιο θα επέλεγε; Ανθρωπιστής, οραματιστής με μια φινέτσα είναι ο υδροχόος και τα χρώματα που του ταιριάζουν είναι τα μεταλλικά όπως το ασημί και το χρυσό, οι ελεκτρίκ ή οι νέον αποχρώσεις του πράσινου, του μπλε και του βιολετί.
Ένας οραματιστής άλλωστε μόνο εκκεντρικά χρώματα θα επέλεγε για να τον ωθούν να ξεπεράσει τα όρια του.

Ιχθύς
Αν το παιδί σας είναι «ψαράκι» τότε ετοιμαστείτε για ένα γοητευτικό, αιθέριο χαρακτήρα με κλίση προς τις τέχνες, τη μουσική ή τον χορό.
Ιριδίζουσες αποχρώσεις, περλέ, καθαρό ροζγαλάζιο του ουρανού και του ωκεανού είναι οι παλέτες μέσα από τις οποίες θα βρείτε πώς θα βάψετε και διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο.

Όποια απόφαση και αν πάρετε να θυμάστε ότι όλα τα παιδιά χρειάζονται να έχουν τον προσωπικό τους χώρο ιδιαίτερα σε κάποιες στιγμές, επομένως χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο το οποίο θα αποτελεί το «καταφύγιο» τους μέχρι την ενηλικίωση τους.

paidorama