Ένας άγγελος ζητάει μια αγκαλιά – Η μικρή Μαρία ζητάει αγάπη και μια οικογένεια

0
933

Η Μαρία είναι ένας μικρός άγγελος 1 έτους, που φιλοξενούμε στο Αναρρωτήριο Πεντέλης, στο πλαίσιο του προγράμματος φροντίδας βρεφών από τα δημόσια μαιευτήρια, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής και με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος @stavros niarchos foundation.

Όπως όλα τα βρέφη που φροντίζουμε, έτσι και η Μαρία παραμένει στο Αναρρωτήριο Πεντέλης μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια που θα την αγκαλιάσει και θα της προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται. Η Μαρία, όμως, έχει ένα λόγο παραπάνω να περιμένει με αγωνία την οικογένεια αυτή: η Μαρία έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Down.

Η μέχρι σήμερα ανάπτυξη της Μαρίας θεωρείται ικανοποιητική, ενώ οι προοπτικές για τη μετέπειτα εξέλιξή της είναι θετικές, εφόσον βρεθούν οι γονείς που θα αναλάβουν να τη μεγαλώσουν ως ανάδοχοι ή θετοί και θα της δώσουν τη φροντίδα, τη ζεστασιά και την ασφάλεια που έχει τόσο ανάγκη.

Για πληροφορίες και δηλώσεις ενδιαφέροντος αναδοχής ή υιοθεσίας της μικρής Μαρίας παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Αναδοχής των Παιδικών Χωριών SOS στο 210 6444161, καθημερινά στις 9:00-17:00.

ΠΗΓΗ: tlife.gr