Επείγουσα έκκληση: Ο μικρός Χάρης χρειάζεται τη βοήθεια μας!

0
953

Ένα μήνυμα επείγουσας έκκλησης για βοήθεια για ένα 11χρονο μαθητή από την Ορεστιάδα κοινοποιείται εδώ και λίγες ώρες στο Facebook.

Ο μικρός Χάρης είναι 11 χρονών, κάτοικος Ορεστιάδας και μαθητής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Ο 11χρονος πάσχει από γλοίωμα, ένα είδος όγκου στον εγκέφαλο, ενώ ήδη από το καλοκαίρι παλεύει να μπει στο χειρουργείο για αφαίρεση του όγκου. Ο όγκος αυτός έχει επηρεάσει το οπτικό του νεύρο με αποτέλεσμα ο μικρός Χάρης αυτή την στιγμή να είναι τυφλός και να δίνει μάχη για την ζωή του.

Λόγω της κατάστασης γίνεται έκκληση για οικονομική στήριξη του μικρού Χάρη και της οικογένειάς του. Δίνονται τα παρακάτω στοιχεία για όσους μπορούν να βοηθήσουν το μικρό αγόρι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ.

GR1501104400000044034819480

Δικαιούχος. ΒΑΡΣΑΜΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

Ο καθένας μπορεί να καταθέσει έστω και ένα ευρώ προκειμένου να βοηθήσει τον μικρό Χάρη στον δύσκολο αγώνα που δίνει για την ζωή του.

babyradio

Το κείμενο της έκκλησης όπως κοινοποιήθηκε:

Ο μικρός Χάρης είναι 11 χρονων κάτοικος Ορεστιάδας και πήγαινε στο 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. Πάσχει από γλοίωμα [όγκος] στο κεφάλι που αγκάλιασε το οπτικό του νεύρο. Αυτή την ώρα ο Χάρης είναι τυφλός και δίνει τη μάχη του για ΖΩΗ!!Νοσηλεύεται στην Αθήνα στους ξενώνες της «ΦΛΟΓΑΣ» και χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση μέσα στην εβδομάδα. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ πολύ τον καθένα και την καθεμία απο εσάς ξεχωριστά να βοηθήσει όπως μπορεί… ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ. GR1501104400000044034819480 Δικαιούχος.

ΒΑΡΣΑΜΑΚΗ ΧΡΥΣΗ ”

Παιδια μας ολου του κοσμου τα παιδια”

Πηγή:  radioevros.gr