ΓΕΜΑΤΗ ΦΥΣΗ: ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ

0
1007

Για την The Body Shop, η ηλικία δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που έχει σημασία είναι η δύναμη της θετικής ενέργειας. Γιατί όταν φροντίζουμε την επιδερμίδα, το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μας, η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός.
Όπως πάντα, η The Body Shop πρωτοπορεί με σύμμαχο τη δύναμη της φύσης και παρουσιάζει τη ΝΕΑ, υψηλών επιδόσεων σειρά περιποίησης για σύσφιξη και αναδόμηση της επιδερμίδας, Roots of Strength™.
Ο χρόνος δεν γυρνά πίσω, αλλά μπορούμε χρόνο με τον χρόνο να δείχνουμε στα καλύτερά μας και να αποκτήσουμε επιδερμίδα με πιο νεανική όψη.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.
Οι Κινέζοι εδώ και αιώνες χρησιμοποιούν ρίζες για τη φροντίδα της επιδερμίδας τους. Όπως στην κινεζική ιατρική χρησιμοποιούνται οι φυτικές ρίζες για να ενισχύσουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού, έτσι και η σειρά Roots of Strength™ είναι εμπλουτισμένη με τρεις δραστικές φυτικές ρίζες που συμβάλλουν στην ενίσχυση και αναδόμηση της επιδερμίδας*: ρίζα ginger, ρίζα ginseng και ρίζα ρούσκου.
*Αποκαθιστά την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και την πυκνότητα της επιδερμίδας, αναδομώντας την.

The body shopΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ & ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ

1. FIRMING SHAPING ESSENCE LOTION

Αυτή η αναζωογονητική ενυδατική λοσιόν αποτελεί ένα σημαντικό βήμα μετά τον καθημερινό καθαρισμό, καθώς προετοιμάζει και ενεργοποιεί την επιδερμίδα σας έτσι ώστε να δεχτεί τα οφέλη της αγωγής περιποίησης. Η ελαφριά της σύσταση συνδυάζει την ανάλαφρη φρεσκάδα του νερού με την ανακουφιστική υφή ενός ενυδατικού gel.
ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ**
Αισθάνεστε την επιδερμίδα πιο λεία
Αισθάνεστε την επιδερμίδα καλά  ενυδατωμένη
Η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται ορατά
**Στοιχεία βασισμένα σε αξιολόγηση από 104 γυναίκες

2. FIRMING SHAPING SERUM

Αυτό το serum ανόρθωσης και σύσφιξης περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 99% (εμπιστευτείτε μας, υπάρχει λόγος για το υπόλοιπο 1%). Απλώνεται εύκολα από τον λαιμό μέχρι κάθε σημείο του περιγράμματος του προσώπου, ενισχύοντας και ενυδατώνοντας την επιδερμίδα, που γίνεται πιο λεία, ελαστική και σφιχτή.
ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ**
Αισθάνεστε την επιδερμίδα πιο σφιχτή
Η επιδερμίδα είναι ορατά πιο ελαστική
Αισθάνεστε την επιδερμίδα πιο ενισχυμένη
**Στοιχεία βασισμένα σε αξιολόγηση από 53 γυναίκες ύστερα από 28 ημέρες χρήσης

3. FIRMING SHAPING CREAM

Αυτή η υπέροχη ενυδατική κρέμα έχει μεταξένια και πλούσια αλλά μη λιπαρή υφή. Επιπλέον, διαθέτει ένα δροσερό, πικάντικο άρωμα. Η αναζωογονητική της σύσταση προσφέρει σύσφιξη και επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα στην επιδερμίδα.
ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ**
Αισθάνεστε την επιδερμίδα πιο σφιχτή
Η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη πυκνότητα
Αισθάνεστε την επιδερμίδα ενισχυμένη
**Στοιχεία βασισμένα σε αξιολόγηση από 123 γυναίκες ύστερα από 28 ημέρες χρήσης

The body shop

100% VEGAN. ΧΩΡΙΣ MINERAL OIL. ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΙΝΗ. ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.