Νοέμβριος: 8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννήθηκαν αυτό το μήνα

0
852

Ο Νοέμβριος είναι ο εντέκατος μήνα και η ονομασία του προέρχεται από το αριθμητικό «novem» που σημαίνει εννέα γιατί στο αρχαίο δεκάμηνο ρωμαϊκό ημερολόγιο ο Νοέμβριος ήταν ο ένατος μήνας. Είναι ο τρίτος μήνας του φθινοπώρου και προς το τέλος του το κρύο του χειμώνα έχει κάνει την εμφάνισή του. Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννήθηκαν αυτό το μήνα.

1. Είναι παιδιά ιδιαίτερα, πιστά και εργατικά

Είναι μοναδικοί, διαφορετικοί από όλους τους άλλους, κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο και σκέφτονται έξω από τα κουτιά, αφού απεχθάνονται τους κανόνες. Είναι πιστοί και μπορείτε να τους εμπιστευτείτε αφού δεν πρόκειται να εξαπατήσουν κανέναν. Είναι όμορφοι, χωρίς να προσπαθούν ιδιαίτερα γι’ αυτό. Τραβούν εύκολα την προσοχή των άλλων και συχνά βρίσκονται στο επίκεντρο. Είναι εργατικοί και δεν αναβάλλουν ποτέ πράγματα, παραμένουν αφοσιωμένοι με ότι κάνουν.

2. Το αγαπημένο τους λουλούδι είναι το τριαντάφυλλο

Είναι άνθρωποι με έντονο πάθος και έτσι το τριαντάφυλλο είναι το λουλούδι που τους εκφράζει απόλυτα, καθώς φανερώνει την ένταση των συναισθημάτων τους.

3. Ο πολύτιμος λίθος τους είναι ο μαλαχίτης

Ο πολύτιμος αυτός λίθος συμβολίζει την αγάπη, την προστασία και την αφοσίωση, χαρακτηριστικά που έχουν και τα παιδιά που γεννιούνται το μήνα Νοέμβριο.

4. Το χρώμα τους είναι το λευκό

Το άσπρο χρώμα συμβολίζει την αθωότητα, την πίστη και την καλοσύνη. Δηλώνει ακόμη τη φωτεινότητα, τη ζωηρότητα και την ταπεινότητα.

5. Είναι ήρεμοι, μυστικοπαθείς, δίκαιοι και έχουν έντονο πείσμα

Είναι ήρεμοι και μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους. Δεν θυμώνουν εύκολα και λειτουργούν με τους δικούς τους κανόνες. Δεν τους αρέσει να γνωρίζουν οι άλλοι όλα τους τα μυστικά, αλλά από την άλλη μπορούν για γίνουν στήριγμα για τους άλλους. Είναι δίκαιοι και πολύ πεισματάρηδες. Δεν κρίνουν τους άλλους και σέβονται τον συνομιλητή τους.

6. Τους αρέσουν τα ταξίδια και είναι ζηλιάρηδες

Αγαπούν τις εκδρομές και μπορούν εύκολα να πείσουν τους άλλους να κάνουν κάτι. Δεν έχουν να αντιμετωπίσουν φόβους στη ζωή τους, αφού αισθάνονται πολύ δυνατοί, και επίσης είναι πολύ αποφασιστικοί.

7. Είναι πιθανόν να ασχοληθούν με τις επιστήμες

Τα παιδιά που γεννιούνται το μήνα Νοέμβριο μπορεί να ασχοληθούν με τις δημόσιες σχέσεις, με τις εκδόσεις, να γίνουν πολιτικοί μηχανικοί ή να κάνουν ένα επάγγελμα με επικοινωνιακό χαρακτήρα. Τους αρέσει ο αθλητισμός και είναι πάντα σε φόρμα. Είναι επιτυχημένοι σε ότι επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους. Διάσημοι που γεννήθηκαν αυτό το μήνα είναι η Μάιλι Σάιρους, η Έμμα Στόουν, η Ντέμι Μούρ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ράιν Γκόσλινγκ και η Σκάρλετ Γιόχανσον.

8. Ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού ή του Τοξότη

Ως Σκορπιοί είναι επίμονοι και δεν παρατούν εύκολα ότι αρχίσουν. Είναι ανυπάκουοι, πιστοί, φιλόδοξοι και σταθεροί στις επιλογές τους. Έχουν επαναστατική φύση αλλά παράλληλα είναι επιμελείς. Ως Τοξότες είναι φιλικοί, με ευγένεια και φιλομαθείς. Είναι αισιόδοξοι, τυχεροί και ανεξάρτητοι.

all for mama