Αρχική Προτεινόμενα Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το microblading ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το microblading ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών;

0
1234

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να τονίσουμε το σχήμα των φρυδιών μας, μολύβι, σκιά, gel αλλά και το microblading-ίσως η πιο μόνιμη λύση για τέλειο, πυκνό σχήμα. Ουσιαστικά πρόκειται για ημιμόνιμο face tattoo, το οποίο έχουν αγαπήσει διάσημες όπως Olivia Palermo, Jennifer Lopez, Rihanna.

Σε αντίθεση με το κλασσικό τατουάζ, το microblading είναι μια μορφή τέχνης τατουάζ όπου η χρωστική εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα με ένα χειροκίνητο φορητό εργαλείο. Παρόλο που δεν εισχωρεί τόσο βαθιά όσο το κλασσικό τατουάζ, η χρωστική ουσία εξακολουθεί να εφαρμόζεται κάτω από το δέρμα.

Αν σκοπεύετε να κάνετε θα πρέπει να προετοιμαστείτε. Σίγουρα θα σας ενημερώσουν και στο ινστιτούτο που θα κλείσετε το ραντεβού, ωστόσο κρατήστε και τα παρακάτω tips. Μία εβδομάδα πριν το microblending αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ, χαπιών αλλά και προϊόντων που περιέχουν ρετινόλη-η ρετινόλη κάνει το δέρμα πιο λεπτό και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αιμορραγείτε περισσότερο. 
Αν δεν είστε υπέρ του microblending μπορείτε να εφαρμόσετε την σραγίδα σχηματισμού φρυδιών.Αρκετές αναρωτιούνται για τον πόνο, ο οποίος είναι σχετικός. Όπως και στο τατουάζ κάποιοι πονάνε περισσότερο από άλλους. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι ανυπόφορος και πάντα υπάρχουν ειδικές κρέμες που μπορείτε να εφαρμόσετε πριν, οι οποίες μουδιάζουν την περιοχή.
Μετά το microblading ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες που θα σας δοθούν για την aftercare περιποίηση. Επενδύστε σε προϊόντα που θα σας συστηθούν και να είστε τυπικοί με την εφαρμογή τους.
Ανάλογα με τον τύπο δέρματος αλλά και το lifestyle το ημιμόνιμο φρύδι μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τρία χρόνια. Βασική προϋπόθεση να είστε συνεπείς στα ραντεβού συντήρησης-κάθε έξι μήνες.
 

jenny.gr