ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ BLACK MUSK NIGHT BLOOM

0
968

GET READY FOR THE ULTIMATE TEMPTATION

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ BLACK MUSK NIGHT BLOOM

Η Τhe Body Shop θέλει να αποκαλύψετε και να απελευθερώσετε τη σαγηνευτική σας πλευρά με το πιο αισθησιακό της άρωμα μέχρι τώρα. Ένα άρωμα-αποπλάνηση.

Εμπνευσμένο από λουλούδια που ανθίζουν τη νύχτα, αποκαλύπτοντας τα μυστικά, σαγηνευτικά τους αρώματα, το Black Musk Night Bloom απογειώνει το χαρακτηριστικό ανατολίτικο άρωμα του brand – το Black Musk – συνθέτοντας ένα άρωμα πιο βαθύ, πιο έντονο και ακαταμάχητα εθιστικό.

Οι έντονες αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένες λουλουδάτες νότες από ylang ylang και ηλιοτρόπιο συνδυάζονται με ζουμερές νότες κόκκινων berries και ζεστό musk. Η The Body Shop σας προκαλεί να αντισταθείτε στον πειρασμό της ΝΕΑΣ, 100% vegan, cruelty-free σειράς της.

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ, ΕΞΩΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ.

«Η ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ MUSK. ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΑΝ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΗ. ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΙΣΤΙΚΟ MUSK ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.»
CÉCILE MATTON, ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ BLACK MUSK NIGHT BLOOM

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ, CRUELTY-FREE MUSK

Η ιδρύτρια της The Body Shop, Anita Roddick, όχι μόνο ξεκίνησε μία επιτυχή εκστρατεία ενάντια στα πειράματα σε ζώα αλλά επαναπροσδιόρισε και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα αρώματα. Τα ελάφια Musk υφίστανται απάνθρωπη μεταχείριση για την εξαγωγή του αδένα από τον οποίο λαμβάνεται η ομώνυμη αρωματική ουσία. Έτσι, το 1981 η The Body Shop παρουσίασε σε όλο τον κόσμο το πρωτοποριακό για την εποχή του White Musk®, ένα από τα πρώτα αρώματα για το οποίο χρησιμοποιήθηκε ηθικής προέλευσης, 100% vegan musk.

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

 

Γνωρίζατε ότι η The Body Shop υπήρξε μία από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποίησε στα αρώματά της βιολογικό οινόπνευμα μέσω του δίκαιου εμπορίου; Η The Body Shop προμηθεύεται το βιολογικό οινόπνευμα που χρησιμοποιείται στη νέα αυτή σειρά από αειφόρες πηγές, μέσω του προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες, και συγκεκριμένα από την Native, με έδρα το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η Native παράγει το οινόπνευμα με τη μέθοδο της απόσταξης ώριμων ζαχαροκάλαμων, τα οποία καλλιεργούνται σε αναγεννημένες εκτάσεις. Η απόσταξη γίνεται σε μία ενεργειακά αυτόνομη μονάδα, πιστοποιημένη για το ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα, που χρησιμοποιεί τα άχρηστα μέρη των ζαχαροκάλαμων για την παραγωγή της απαραίτητης για τη λειτουργία της ενέργειας. Η Native παρέχει εργασία σε περισσότερες από 300 γυναίκες της τοπικής κοινότητας, σε μία αγροτική περιοχή με περιορισμένες ευκαιρίες. Επιπλέον, έχει φυτέψει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δέντρα τα τελευταία 30 χρόνια.