Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από 12-19 Μαρτίου

0
1724

Κριός
Η εβδομάδα αυτή θα σας χαρίσει την εσωτερική αρμονία που έχετε τόσο ανάγκη. Ο Ήλιος παραμένει στους Ιχθείς και από τη θέση αυτή σας στέλνει έστω και έμμεσα, την θετική του επιρροή. Είναι ημέρες που θα καταφέρετε να βιώσετε τις βαθύτερες σκέψεις και τα «θέλω» που κρύβονται καλά μέσα σας. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη μέχρι και το Σάββατο και έτσι θα σας «αποτραβήξει» από έγνοιες και σκοτούρες. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες χαρίζει τις προϋποθέσεις για να βάλετε νέες βάσεις στην προσωπική σας ζωή.

Ταύρος
Υπάρχει έντονος δυναμισμός την εβδομάδα αυτή και φαίνεται πως θα τα πάτε πολύ καλά σε ό,τι έχει να κάνεις με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και επαφές. Μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό. Έχετε λάμψη, γοητεία και πάθος και όλα αυτά μπορείτε να τα αξιοποιήσετε τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες το Σάββατο θα κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον Κριό, ο λόγος σας είναι πιο αιχμηρός με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να πληγώσετε τα κοντινά σας πρόσωπα.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα αυτή σας δίνει την δυνατότητα να αποκαταστήσετε την ορθότητα των καταστάσεων και να βάλετε στη θέση του ο,τιδήποτε βρίσκεται σε αναρχία. Με τον Ερμή στον Κριό, γίνεστε ρεαλιστές, ευθείς και διεκδικητικοί. Καλό είναι να αξιοποιήσετε την τάση αυτή ασκώντας έλεγχο στο συναίσθημά σας και να μην το αφήσετε να σας παρασύρει σε παράλογες καταστάσεις. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 17, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότηταΚαρκίνος
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες το Σάββατο αυτό θα επισκιάσει οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή και θα σας κάνει να ξεχάσετε τα άσχημα. Μια νέα αρχή σάς φέρνει πιο κοντά στο όνειρο κάνοντάς σας να νιώθετε ολοκλήρωση και βαθιά ικανοποίηση. Αυτό που θέλατε πολύ φαίνεται ότι με κάποιον τρόπο θα καταφέρει να υλοποιηθεί. Η αισθηματική σας ζωή επηρεάζεται θετικά αυτή την εβδομάδα δεδομένου ότι ο Ήλιος βρίσκεται στους Ιχθείς, χαρίζοντάς σας αρμονία. Η καλή αυτή διάθεση, λοιπόν, θα καταφέρει να έχει θετικό αντίκτυπο και στην σχέση σας.

Λέων
Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει αυτή την εβδομάδα να βγάλετε προς τα έξω ένα πρόσωπο με περισσότερη κατανόηση και διάθεση να αντιληφθεί την πραγματικότητα ως έχει. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στους Ιχθύες, οπότε ότι και αν σας αναστατώνει, την εβδομάδα αυτή θα βρει την λύση του. Η Νέα Σελήνη το Σάββατο από τους Ιχθύες, σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε εκκρεμότητες και να ξεκινήσετε μια νέα φάση στη ζωή σας.Παρθένος
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά καλή για το δικό σας ζώδιο, δεδομένου ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής έχει περάσει από την προηγούμενη εβδομάδα στον Κριό με αποτέλεσμα να σας χαρίζει ενέργεια και ζωτικότητα. Έτσι, έχετε ό,τι χρειάζεστε για να δράσετε γρήγορα και στοχευμένα. Το πρόγραμμά σας θα είναι γεμάτο και θα κληθείτε να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα που βρίσκονται στην ασάφεια. Η Νέα Σελήνη σας παρακινεί να κλείσετε τις εκκρεμότητες με το παρελθόν και να προσηλωθείτε στο μέλλον, έτοιμοι να υλοποιήσετε τις προσδοκίες που έχετε από αυτό.

Ζυγός
Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού την εβδομάδα αυτή και είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε την επιρροή του. Από τη θέση αυτή σας δίνει δυναμισμό και αστείρευτη ενέργεια για να υλοποιήσετε καθετί που έχετε στο μυαλό σας. Από το Σάββατο ξεκινάει μια νέα φάση, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθύες. Γι’ αυτό προσοχή, μια που γίνεστε πολύ αυθόρμητοι και παρορμητικοί, δύο χαρακτηριστικά που έναν σχετικό έλεγχο δείχνουν χαριτωμένα, αλλά αν ξεφύγουν από αυτόν μπορεί να δημιουργήσουν διαφωνίες και συγκρούσεις. Π

Σκορπιός
Η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει αρκετά απαιτητικά. Ίσως χρειαστεί παραπάνω ενέργεια προκειμένου να δείτε τις εξελίξεις. Ο Δίας κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, γεγονός που αδρανοποιεί την εύνοιά του, αλλά χωρίς να σημαίνει ότι θα έχετε και αξιοσημείωτα εμπόδια. Κάποιο ταξίδι που θα χρειαστεί να κάνετε χρειάζεται καλό σχεδιασμό και προσοχή για να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη από αυτό. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες το Σάββατο θα σας δώσει νέα πνοή και θα νιώσετε ότι επιτέλους κλείνετε την πόρτα σε μια περίοδο που δεν έχει κάτι άλλο να σας προσφέρει.

Τοξότης
Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα και για την ακρίβεια μέχρι το Σάββατο. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να σας φέρει σημαντικά αποτελέσματα αρκεί να κινηθείτε σωστά. Μέσα από στοχευμένη δράση θα καταφέρετε να επιφέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε σε ένα θέμα που δείχνει να σας απασχολεί πολύ τελευταία. Παράλληλα, την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, γεγονός που σας βοηθάει να πλησιάσετε τα όνειρά σας. Δείξτε μόνο μια μικρή προσοχήστα οικονομικά.

Αιγόκερως
Γενικά Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας από την Κυριακή και μετά γεγονός που σημαίνει ότι φεύγετε από ένα στάδιο πιο πνευματικό και ήρεμο και μπαίνετε σε μια περίοδο δράσης. Τα μαθήματα που πήρατε και όσα συνειδητοποιήσατε θα πρέπει τώρα να τα αξιοποιήσετε. Πάρτε αποφάσεις, γιατί με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες το Σάββατο αυτό , μια νέα φάση ξεκινάει κατά την οποία θα καταφέρετε πολλά. Με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιό σας στις 18 δεν θα έχετε πάντα την ψυχραιμία που χρειάζεστε.

Υδροχόος
Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να γεμίσετε ενέργεια και δυναμισμό για να καταφέρετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Οι γνωστές ανασφάλειες υποχωρούν, καθώς ο Ερμής από τον Κριό σας δίνει την αυτοπεποίθηση που ζητάτε. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέρνετε να μείνετε προσγειωμένοι και να δείτε την πραγματικότητα ως έχει. Το αποτέλεσμα; Άμεσες και σωστές αποφάσεις που με σωστό προγραμματισμό θα φέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Αξιοποιήστε το διάστημα που ακολουθεί τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες για να κάνετε νέα ξεκινήματα. Ειδικά σε ό,τι αφορά τις εσωτερικές σας ανάγκες.Ιχθύες
Αν νιώθετε ότι έχετε κουραστεί από τα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή σας και θέλετε επειγόντως αλλαγές, το πλανητικό σκηνικό διευκολύνει τα πράγματα και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τις σκέψεις σας αυτές πράξη. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 17, σηματοδοτείται το τέλος μια εποχής. Μια σχέση, μια συνεργασία ή ακόμη και εσείς, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε και να ακολουθήσετε νέα μονοπάτια. Ο Ήλιος παραμένει στο ζώδιό σας, επίσης, δίνοντάς σας την συγκρότηση και την αυτοκυριαρχία που απαιτείται.
Πηγή: myastro.gr εβδομαδιαίες προβλέψεις