Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από 25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου

0
943

Κριός 

Αυτήν την εβδομάδα, αν δεν μπορείτε να είστε ήρεμοι θα γίνετε επιθετικοί, γι’ αυτό  καλύτερα να απομονωθείτε για λίγο και μετά να επιλύσετε το πρόβλημά σας. Είναι πιο εύκολο όταν είστε κυρίαρχοι του εαυτού σας και πιο συνειδητοί να κάνετε βήματα τα οποία θα εξυπηρετήσουν εσάς και τους άλλους. Ζείτε μια διττή πραγματικότητα, στην οποία το ένα σας κομμάτι είναι αποτραβηγμένο σε μια εσωτερικότητα και το άλλο σε δράση γεμάτη ενέργεια. Όσον αφορά την εσωτερική σας «απομόνωση» ίσως να μην καταλαβαίνετε πως το κάνετε γιατί συμβαίνει ασυνείδητα. Όσο πάντως είστε στον κόσμο σας, τόσο πιο πολύ συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να νιώσετε αγάπη και τρυφερότητα για άτομα και καταστάσεις.

Ταύρος

Τίποτα δεν είναι ανταγωνιστικό αν δεν θέλετε εσείς να το δείτε έτσι. Ακολουθήστε τα γεγονότα για να είστε περισσότερο δραστήριοι και μέσα στα πράγματα. Θα σας ωφελήσει πολύ ένα όμορφο ταξίδι, όπου θα κυριαρχεί ο ρομαντισμός, οι περίπατοι και οι ευωδιές της φύσης. Νιώθετε ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει και ηρεμούν, οπότε προσγειώνεστε και σεις προς το θετικό. Η επικοινωνία σας έχει γίνει πιο εύκολη και ανοίγετε κάπως την πόρτα της καρδιάς και της ζωής σας σε άλλα άτομα. Μερικές φορές κρατάτε κάποιες αποστάσεις, ενεργοποιώντας τις άμυνες σας για να μην πληγωθείτε, μην προδοθείτε και γενικώς για να είστε εξασφαλισμένοι. Γενικώς, καλό είναι να αφήσετε το ονειρικό κομμάτι να σας επηρεάσει, για να ξεφύγετε λίγο από την σκληρή καθημερινότητα η οποία σας έχει κουράσει.

Δίδυμοι   
Το συναίσθημα της λύπης το οποίο μερικές φορές μετατρέπει σε θύματα είτε εσάς είτε τους άλλους, θα σας μπερδέψει τελείως και θα πρέπει να δουλέψετε αρκετά για να ξέρετε τι σας πηγαίνει και τι όχι ή ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα.Ο Άρης που βρίσκεται στον άξονά σας, στο ζώδιο του Τοξότη, σας έχει ενεργοποιήσει αρκετά. Ο στόχος είναι να ξοδεύετε όλη την ενέργειά σας προς τους άλλους αλλά το επίκεντρο να είστε εσείς. Δίνετε δηλαδή αυτήν την ενέργεια για να την πάρετε πίσω και κάπως να ασχοληθούν οι υπόλοιποι μαζί σας. Πιθανόν να μην το καταλαβαίνετε, αλλά με αυτόν τον τρόπο νιώθετε πιο συντροφικοί και εκφράζετε διάθεση συνεργασίας. Στην Πανσέληνο θα χρειαστεί κάπως να προσέξετε κυρίως οι γεννημένοι το β΄ δεκαήμερο, γιατί υπάρχουν διάφορα προβλήματα.

Καρκίνος

Τώρα που σπάνε λίγο τα όρια, νιώθετε ακόμα καλύτερα και μπορεί να έρθετε πιο κοντά με άτομα που είχατε απομακρυνθεί. Τα πράγματα ηρεμούν και ένας ούριος άνεμος πνέει που σας βοηθάει στις εκμυστηρεύσεις και δημιουργεί ένα όμορφο και ειρηνικό περιβάλλον. Επινοείτε συνέχεια καινούργια πράγματα ώστε να νιώθετε καλά. Γενικώς είναι μια περίοδος που θα ξεδώσετε παραπάνω με θεάματα, φαγητό, διασκεδάσεις τραγούδια, λίγο περισσότερο ποτό γενικώς με ό,τι έχει να κάνει με χαλάρωση. Μάλλον θα ακολουθήσετε αυτό το μοντέλο και η δουλειά μπορεί να μπει σε δεύτερη μοίρα, χωρίς βέβαια να πάψει να σας ενδιαφέρει. Θα δουλεύετε, αλλά το μυαλό σας θα είναι στο πώς να βγείτε, να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε και να χαρείτε με τα παιδιά σας.

Λέων 
Ακολουθήστε μόνο αυτό που βλέπετε ότι είναι καλό και σας ταιριάζει. Τα υπόλοιπα που νιώθετε ότι σας πηγαίνουν στο γκρεμό και στην κατρακύλα μην τα αφήσετε να συμβούν. Όλα αλλάζουν, αρκεί πρώτα να το πιστέψετε και να καλλιεργήσετε αυτήν την πεποίθηση μέσα σας, με αγάπη και εμπιστοσύνη.Από τη μια πλευρά βιώνετε ένα πολύ εποικοδομητικό διάστημα, γιατί δημιουργείτε και βγάζετε την αλήθεια στην επιφάνεια και γενικώς δεν φοβόσαστε. Από την άλλη, πιστεύετε ότι τα πράγματα –κυρίως στον οικονομικό τομέα– πρέπει να τα διαχειριστείτε με έναν συγκεκριμένο τρόπο γιατί διαφορετικά δεν θα έχετε απολαβές, ούτε χορηγίες ούτε βοήθεια. Όμως αυτό μπορεί να μην είναι απόλυτα αλήθεια. Πρέπει να δείτε και άλλες παραμέτρους και να μην αφήνεστε στη μοίρα σας, επιλέγοντας έναν δυσάρεστο δρόμο επειδή νομίζετε ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Παρθένος
Αποφεύγετε να ακούσετε συμβουλές ή πληροφορίες από κάποια πρόσωπα που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εσάς. Αφεθείτε λίγο και δείξτε εμπιστοσύνη στα άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Δεν θέλουν να σας πουν ψέματα. Αντίθετα θέλουν να σας καθοδηγήσουν σωστά, αρκεί να το αντιληφθείτε έγκαιρα. Ζείτε σε μια περίοδο που ναι μεν είστε σε δράση αλλά το κάνετε για τους άλλους, μέσω των οποίων ανοίγουν κάποιες πόρτες και για σας. Η Πανσέληνος στις 2 Μαρτίου στο ζώδιό σας, σας υποχρεώνει να δείτε την πλήρη αλήθεια σε μια υπόθεση, να καταλάβετε δηλαδή και την άλλη πλευρά που μερικές φορές σας διαφεύγει. Συνήθως είναι δύσκολο για σας να δείτε καθαρά πως θα διαχειριστείτε κάποιους ανθρώπους που ίσως είναι δυσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά σας ή από το αποτέλεσμα των πράξεών σας.

Ζυγός
Παραμείνετε σταθεροί στο όραμα, στην ελπίδα, σε αυτό που έχετε και σε αυτό που επιθυμείτε, χωρίς να χάσετε ούτε ένα λεπτό, το κουράγιο, την ψυχραιμία και το όνειρό σας. Κάποια στιγμή, φεύγοντας από τα δύσκολα θα μπείτε σε μια καινούργια πορεία και θα ανταμειφθείτε με τον καλύτερο τρόπο.Αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά αυτό το διάστημα και αυτό που δεν πάει καλά είναι ότι εσείς δεν έχετε διάθεση να αγωνιστείτε για τίποτα και τα έχετε αφήσει όλα στη μοίρα τους. Πιθανόν να βαριέστε, πιθανόν να έχετε απογοητευτεί να έχετε μιζεριάσει λίγο, να έχετε μπει στη θέση του θύματος ή να έχετε μπει στη θέση ενός άλλου ατόμου που είναι θύμα.

Σκορπιός
Πολλές φορές περιμένετε απ’ έξω να φτιάξουν οι καταστάσεις για να νιώσετε καλά. Τώρα όμως συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Δεν χάνετε τη δύναμή σας και εγκαταλείπετε τις βαθιές βουτιές στα ψυχολογικά σας, τη λύπη και τις μνήμες του παρελθόντος που δεν σας αφήνουν να χαρείτε.Επαναλαμβάνονται κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν, αλλά με θετικό τρόπο, οπότε σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να λύσετε οτιδήποτε αδιέξοδο έχετε αυτό το διάστημα, είτε οικονομικό, είτε οικογενειακό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Ο Δίας σας δίνει κουράγιο και σας λέει «Προχώρα, γιατί με αυτήν τη δύναμη και την αισιοδοξία που σου δίνω μπορείς να επενεργήσεις επάνω στις καταστάσεις και να τις αλλάξεις». Μην καθυστερείτε, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και μην αφήνετε κανέναν να σας μπαίνει εμπόδιο.

Τοξότης 
Χρειάζεστε ένα γενικό «ρεκτιφιέ» αυτό το διάστημα για να πατήσετε γερά στα πόδια σας. Αφήστε λίγο τη φαντασία, το όνειρο, την ψευδαίσθηση και ασχοληθείτε πιο δημιουργικά και εποικοδομητικά με τον εαυτό σας, αφού ο Άρης σας δίνει συνέχεια δύναμη για να πάρετε πρωτοβουλίες. Από τη μια είστε πολύ δυναμικοί και από την άλλη εξιδανικεύετε τα πράγματα τόσο πολύ που συγχωρείτε, υποχωρείτε και γενικώς έχετε μια πολύ μεγαλύτερη επαφή με το συναίσθημα και το θείο κομμάτι μέσα σας. Η καρδιά σας μερικές φορές νιώθει ευάλωτη, πληγωμένη και ίσως μπερδεμένη. Κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του β΄ δεκαημέρου περνάτε μια τέτοια κρίση. Αναρωτιέστε αν είστε στον σωστό ή το λάθος δρόμο και μόνιμα μπαινοβγαίνετε σε μια συναισθηματική, χαοτική κατάσταση την οποία δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Αιγόκερως
Εγκαταλείψτε λίγο τα απόλυτα και αυστηρά αιτήματά σας. Έτσι, θα δείτε μια καινούργια πραγματικότητα που θα σας βοηθήσει και θα εκτονώσει όλα τα αρνητικά συναισθήματα. Επιπλέον, θα πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και στη δυνατότητά σας να κερδίσετε χρήματα.Κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει η αντίληψή σας για την εσωτερική σας πραγματικότητα η οποία σας λέει ότι είσαστε σε καλό δρόμο. Αυτό το διάστημα ξεπερνάτε αρκετά κάποια προβλήματα, κυρίως συνεργατών και επικοινωνίας. Το ότι μπορεί να ταξιδέψετε πιο εύκολα σας δίνει ένα άνοιγμα και μια ευκαιρία, που μπορεί να μην είναι τόσο κοντά στη δική σας φιλοσοφία για την καριέρα, όμως όλα θα είναι πιο εύκολα και πιο προσεγγίσιμα στην επικοινωνία και στο συναίσθημα.

Υδροχόος 
Θα έχετε την ευκαιρία να κινητοποιηθείτε και να βρείτε τρόπο να φερθείτε σωστά σε μια οικογενειακή διένεξη, ώστε να μην αδικήσετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους. Τα οικονομικά σας ευνοούνται στην περίπτωση που συνεργάζεστε με γυναίκες ή απευθύνεστε στο γυναικείο κοινό. Θα προσπαθήσετε με νύχια και με δόντια να φτιάξετε όσο μπορείτε και να βελτιώσετε τα θέματα των οικονομικών σας και γενικά ότι αφορά όλες σας τις κτήσεις. Πιθανόν να υπάρχει ένα ακίνητο το οποίο ακόμα σας παιδεύει, δεν έχει τελειώσει, είναι κοντά σε νερό, θέλετε να το πουλήσετε, θέλετε να το αγοράσετε, είναι μπερδεμένο κληρονομικά ή οι μισοί κληρονόμοι θέλουν να το πουλήσουν και οι άλλοι δεν θέλουν. Εσείς είσαστε κάπου στη μέση και σας ενοχλεί όλο αυτό, γιατί βιώνετε μια αδικία.

Ιχθύες
Έχετε καλή εικόνα προς τον κόσμο και αυτό είναι ένα έξτρα εργαλείο, γιατί νιώθετε ότι αξίζετε, αγαπιέστε και κυρίως ότι σας σέβονται. Είστε σε θετικό δρόμο και με έντονη διάθεση να φύγετε από τη θέση του θύματος, παίρνοντας στα χέρια σας τα ηνία της ζωής. Βιώνετε συνέχεια καινούργιες εμπειρίες και γεγονότα, αφού τέσσερις πλανήτες βρίσκονται στους Ιχθύς και είναι με το μέρος σας. Οπότε και δικαιώνεστε αλλά και δικαιολογείστε με κάποιο τρόπο, γιατί η ενέργεια είναι στα φόρτε της αυτό το διάστημα και εσείς κινείστε έτσι ώστε να προλάβετε τον χρόνο. Συγχρόνως, ο Άρης στον Τοξότη σας εκπαιδεύει και σας κάνει περισσότερο πνευματικούς και δίκαιους.

 imommy